Contactgegevens

Heb je vragen over de producten, de bestelprocedure of heb je speciale wensen voor een handgemaakt product? Geen probleem. Neem even contact met mij op per telefoon, email of laat een berichtje voor mij achter.

annelies@sealove.nl
06-24809833

of laat een bericht voor mij achter

Sealove is de creatieve passie van Annelies Hoek

Fossiele Haaientanden, Roggen tanden en schelpen, die ik vind op de Zeeuws-Vlaamse stranden, zijn de basis voor mijn stoere Zilveren sieraden lijn. Van de vondsten maak ik mallen die ik afgiet in 925 zilver. Zo maak ik Lange kettingen met grote massief zilveren haaientanden. Kettingen met meerdere Zilveren bedels. Manchetknopen met zilveren Roggen tanden of schelpen. Ringen met sluitschelpen en ingetikte tekst. Alles handgemaakt. Stoer Puur en Uniek!
Ook maak ik mooie stoere kussens. Ik fotografeer wat er op het strand van Zeeuws-Vlaanderen aanspoelt en laat de foto’s afdrukken op mooie stoere katoen. Kwallen, krabben, Zeewier en andere mooie strand plaatjes. Aan elk kussen maak ik een lus van aangespoeld zee touw zodat elk kussen daardoor uniek is. Elk kussen is handgemaakt en met de hand wasbaar.
Sinds kort maak ik bijzondere kralen kettinkjes met vintage zilveren bedels van de zee. Parels, bloedkraaltjes en mooie glaskraaltjes zijn de basis. De oude bedels maken ze extra bijzonder. Alles uniek en gemaakt vanuit een passie voor Zeeuws-vlaanderen. Zo bijzonder kan gewoon zijn!

SEALOVE kussens en sieraden zijn ook te koop bij:

WWW.KROMMEWATERGANG.NL te Slijkplaat, Zeeuws-Vlaanderen.

WWW.ONSZEEUWSKE.NL te Breskens.

WWW.BARBART.BE te Oostende.

Achtergrondfoto van Annelies door Willy Lippens

www.rfonteijnefotografie.nl
www.willylippens.nl

Profiel Annelies Hoek