Sealove gestart…

Sealove.nl is een website vol Zilveren schatten uit zee.
Fossiele Haaientanden, Roggen tanden en schelpen, die ik vind op de Zeeuws-Vlaamse stranden, zijn de basis voor mijn stoere Zilveren sieraden lijn.
Van de vondsten maak ik mallen die ik afgiet in 925 zilver.
Zo maak ik Lange kettingen met grote massief zilveren haaientanden. Kettingen met meerdere Zilveren bedels.
Manchetknopen met zilveren Roggen tanden of schelpen.
Ringen met sluitschelpen en ingetikte tekst.
Alles handgemaakt.
Stoer, Puur en Uniek!

Maar Sealove.nl zijn ook unieke stoere interieur kussens die ik helemaal zelf maak. De foto’s maak ik aan het strand en laat ik afdrukken op mooie stoere katoen. Aan de kussens zit een lus van aangespoeld zeetouw en elke achterkant is afgezet met een ander lint. Dit maakt elk kussen uniek.

handgemaakt, handwas, handle with care.
I LOVE SEA!!

Annelies Hoek